06-02-2014
15-01-2013

 


A
andacht
voor de überperfectionistische horlogemaker ...voor huizenbezitters die tot de zucht der wanhoop alles zelf verbouwen ...voor de hersenkronkels van de auteur ...voor detail, absurditeit, liefde, schoonheid.
Mijn werk draait om
aandacht voor mensen die het hart vormen van wetenschap, kunst, cultuur, media, bedrijfsleven, stad & land. Bijzondere en gewone verhalen vertaal ik in prettig leesbare reportages, interviews en portretten
 voor krant, boek, blad, site en tijdschrift.

'Journalisten zijn volgens mij van nature wantrouwend. Je zou kunnen stellen dat journalistiek gestold wantrouwen is, terwijl ik me zou wensen dat het veel meer vloeiende verbazing is.' Aldus Rob Wijnberg, oprichter van De Correspondent, filosoof en voormalig hoofdredacteur van NRC Next in een interview met De Redactie. Mijn werk past in de categorie vloeiende verbazing.

post@maartjedegruyter.nl

06 416 95 814

Meer over mij op LinkedIn

 

Op het werk van Maartje de Gruyter rust auteursrecht, artikelen mogen niet ongevraagd worden gekopieerd of gepubliceerd. Op het werk van Maartje de Gruyter zijn de NVJ-leveringsvoorwaarden van toepassing. BTW 176849531B01. KvK 53754786.